Prasmingas Kalėdų laukimas

Didieji miestai ir maži kaimeliai ruošiasi gražiausioms metų šventėms. Šiemet jos kitokios – be šventinių renginių, bet nemažiau laukiamos ir puošnios. Visur žiebiasi lemputės, pakvimpa eglių šakomis ir pyragais…

Norisi save dar labiau įkvėpti ir pripildyti širdį malonaus laukimo? Laukimas toks pat svarbus kaip pati šventė, ypač – jei laiką leidi prasmingai. Kad ilgi ir tamsūs gruodžio vakarai neprailgtų, pats metas į rankas paimti ir knygą, o jeigu ji dar apie Kalėdas… Šventinė dvasia kaip mat ims sklandyti namuose.

Mokyklos bibliotekoje galite rasti kalėdinių skaitinių  ir mažiems, ir dideliems. Sąrašas pridedamas ( nors jau sutrumpėjo – kai kurios knygos iškeliavo į vaikų namus).  Susidomėję gali kreiptis el.paštu   inesama@gmai.com.

Prieš kalėdines atostogas bibliotekoje lankėsi pradinukai ( kiekviena klasė skirtingu laiku) . Jie susipažino su Metų knygos rinkimuose dalyvaujančiomis vaikų knygomis, nuoširdžiai pasikalbėjo apie šventes ir mokymąsi, ketvirtokas Ajus Rutkauskas labai įtaigiai padeklamavo eilėraštį apie Kalėdų laukimą. Visi išsirinko po vieną ar kelias knygas atostogoms.

Gražaus ir prasmingo laiko!

                                                                                         bibliotekininkė Inesa