Gabių mokinių pagerbimo šventė

Vilkaviškio kultūros centre vyko puikių ugdymosi rezultatų, laimėjimų olimpiadose, konkursuose, varžybose pasiekusių mokinių ir juos ugdžiusių mokytojų pagerbimo šventė. Ši šventė– Vilkaviškio rajono savivaldybės nuoširdi padėka rajono gabiausiems mokiniams, kurie garsina mūsų kraštą ne tik šalyje, bet ir už jos ribų, talentingiems ugdytojams, lydintiems jauną žmogų mokslo kelyje, bei tėveliams, kurie stengiasi savo vaikams perduoti visas žmogiškąsias vertybes.

Šventės dalyvius pasveikino Vilkaviškio rajono savivaldybės vicemeras Joris Juškauskas. Savivaldybės Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėjos pareigas laikinai einanti Žydrė Žilinskienė taip pat dėkojo mokytojams bei mokyklų vadovams už pastangas ugdant jaunąją rajono kartą. Nuoširdų ačiū tarė vicemerams Daivai Riklienei bei Joriui Juškauskui už pagalbą organizuojant renginį. Taip pat išsakė viltį, jog pirmą kartą organizuotas renginys tęsis ir taps gražia mūsų krašto tradicija.

Už Vilkaviškio vardo garsinimą mokytojams ir mokiniams dovanotas atlikėjo Vido Bareikio koncertas. Šiame renginyje dalyvavo mūsų mokyklos 7 kl. mokinys Matas Kvietkauskas.

Džiaugiuosi savo mokinio biologijos žiniomis. Linkiu sėkmės kituose konkursuose!

Mokytoja Edita Želvienė