Šeimyninis tercetas dalyvauja festivalyje „Vaikai vaikams“

Džiaugiamės, kad Virbalio pagrindinės mokyklos mokinės Kristina (9 kl.), Milda (2 kl.) ir jų mažoji sesutė Ieva Karaškaitės šeimyniniu tercetu dalyvauja projekte „Vaikai vaikams“, kuris sulaukė daugiau kaip 700 talentingų vaikų iš visos Lietuvos! Komisijai teko nemenka užduotis išklausyti visų dalyvių pasirodymus ir išrinkti talentingiausius vaikus, kurie galės pasirodyti virtualiuose festivalio koncertuose (pirmajame etape). Ačiū muzikos mokytojai Vilmai, Kristinai, Mildutei bei Ievutei,  kurios net ir esant šioms sunkioms karantino sąlygoms,  skleidžia meilę muzikai, šokiui ir teatrui.

Džiaugiamės, didžiuojamės ir skubame pranešti, kad komisijos sprendimu, mūsų Šeimyninis tercetas yra išrinktas pasirodyti pirmajame festivalio etape. 

Kovo 26 d. 16 val.

Konkurso laureatai turės galimybę nusifilmuoti muzikiniame klipe kartu su profesionalia kūrėjų komanda. Todėl kviečiame visus Virbalio pagrindinės mokyklos bendruomenės narius, bičiulius ir kaimynus aktyviai dalyvauti virtualiuose koncertuose, balsuoti (paspausti „like“ mygtuką) už mūsų sesučių pasirodymą!

Facebook : https://www.facebook.com/vilniusprivategymnasium/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCk9QoeFpU0soS0ziYztBsxA/videos

Kviečiame pažiūrėti:

https://www.youtube.com/watch?v=x5VigH0oOes