Ačiū

Štai ir pralėkė 2021-2022 mokslo metai. Baigėsi ir literatūrinių konkursų laikas. Tad išleisdama į vasarą savo mokinius labai noriu jiems padėkoti už dalyvavimą konkursuose ir olimpiadose. Ačiū šeštokams, kad jie kūrė haiku (Gabijos Devokaitytės, Faustos Darmavičiūtės ir Miglės Povilaitytės darbeliai išsiųsti į respubliką), devintokams, kad prisijungė prie konkurso ,,Švenčiu Lietuvą“ ir dalyvavo dailyraščio konkurse, dešimtokams, kad dalyvavo mokyklos renginiuose ir projektuose, jaunųjų žurnalistų būrelio nariams už geranoriškumą ir sukurtus darbus.

Tačiau ypatingai dėkinga esu Matui Kvietkauskui (etnokultūros olimpiados rajone II vietos laimėtojui ir skaitmeninio atviruko Kovo 11-ajai kūrėjui);

Adrijanai Almonaitytei (respublikinio konkurso ,,Odė literatūros herojui“ dalyvei);

Akvilei Vasiliauskaitei, Austėjai Murauskaitei (respublikinio konkurso ,,Švenčiu Lietuvą“ dalyvėms);

Emilijai Švedaitei (kartu su Ida Munikaite tapo rajono religinės literatūros skaitovų laureatėmis);

Kristinai Karaškaitei (sukūrė darbą virtualiai kalbos parodai ,,Atverkime kalbos turtus);

Agnei Vaznytei (dalyvavo rajoninėje 9-12 klasių lietuvių k. ir literatūros olimpiadoje).

Ir, aišku, Karoliui Bruožiui (konkurso ,,Švenčiu Lietuvą dalyviui“ ir konkurso ,,Gimtoji žemė Tavęs ilgisi ir savo širdyje didžiai Tavęs pasigenda“, skirto A. Vaičiulaičiui atminti, 9-12 klasių grupės laureatui).

Taip pat labai esu dėkinga Austėjai Ambrazevičiūtei už darbelių viešinimą.

Modestui Žutautui už geranoriškumą ir pagalbą IT srityje. Ir visiems, kurių nepaminėjau, bet kurie visada buvote šalia darbais, mintimis, idėjomis. GRAŽIŲ JUMS ATOSTOGŲ!

Mokytoja Inga Kardauskienė